неділя, 20 березня 2016 р.

Як уникнути конфлікту в класі?

Наші друзі - це майже що найближчі люди, які у нас є. З ними ми ділимо горе і радість, вони перші, до кого ми прийдемо за допомогою, і перші, з ким ми ділимося радісними новинами. Це люди, яким ми готові повністю довіритися, і вони відповідають нам тим же. Ці союзи необхідно підтримувати в робочому стані і ні в якому разі не допускати конфлікту з друзями.

Інструкція:
1. Для того, щоб не допускати конфлікту, необхідно розуміння позиції людини. Всі ми різні люди, і ми маємо право мати свою власну думку, відмінну від думки інших. Пам'ятайте про те, що думки друзів, озвучені ними, не несуть в собі спроби вас принизити або образити, незалежно від того, що нам здається. Це наші найближчі люди, і якщо вони і говорять щось образливе, то лише тому, що ми самі ображаємося. Сприймайте це як конструктивну критику і будьте до неї адекватні.

2. Будьте чесні зі своїми друзями. Намагайтеся знаходити до них підхід в залежності від того, що відбувається в їх житті зараз. У випадку, якщо у вашого друга проблеми, цілком можливо що йому зовсім не потрібні ваші поради, але потрібна ваша підтримка, Можливо, йому просто потрібно виговоритися. Надайте йому цю можливість і м'яко підштовхніть до правильного шляху, якщо він заплутався.

3. Ставтеся з розумінням до дрібниць, які вас дратують в друзях. Не буває ідентичних людей, а ваше роздратування нікому не зробить добра. Воно всього лише створить тріщину у вашому союзі, яка з часом може розколоти вашу дружбу.

Немає коментарів:

Дописати коментар